امروز یکی از بهترین روزای زندگیم بود . انقدر خوشحال بودم و به قولی در باسنم عروسی بود که نمیتونم با کلمه ها و جمله ها بیانش کنم .

و در کل راجبه اتفاقی که امروز افتاد هم نمیتونم خیلی حرف بزنم فقط اینکه اتفاق امروز گام بزرگی بود در جهت رسیدن به آرزوهامون . آرزوهای قشنگمون .

انقدر خوشحال بودیم که چستر وقتی رسید خونه ده دقیقه فقط قر میداد :))))))))))))))))

وقتی به چستر نگاه میکنم انگار که همه ی موفقیت زندگیمه . علت تمام پیروزی هایی که تا الان و بعد از این قراره به دست بیارم . سراسر بهش مفتخرم .

بی نهایت به چستر افتخار میکنم و از داشتنش احساس غرور میکنم . چستر همون آدمی که از وقتی وارد زندگیم شده هی با خودم میگم یعنی پاداش کدوم کار خوبمه ؟ یعنی چه کار خوبی توی زندگیم انجام  دادم که خدا منو لایق همچین مرد خوبی دونسته . راستش چستر یکپارچه همه ی خصلت های یه انسان والا رو داره و من همیشه و همیشه از اینکه کنار منه و شوهر منه و تاج سر منه به خودم مغرورم . و بخاطر داشتنش شکر گزار .

دلم میخواست امروز تا همیشه تو یادم بمونه . امروزی که شاید یکی از مهم ترین قدم ها در راستای پیروزی ارزشمند فردامون باشه . امروزی که هی بهش فکر میکنم و هی ته دلم ضف میره از این اتفاق میمون و مبارک .

خلاصه که ما داریم به آرزوهامون نزدیک و نزدیک تر میشیم . امیدوارم شما و همه ی مردم دنیا هر روز به آرزوها و هدفاشون نزدیک تر شن و دلشون ضف بره و ده دقیقه قر بدن از شادی اتفاقات خوبی که توی زندگیشون می افته .

شاد باشید .

+دورت بگردم همه چی تموم من :)))))))))))))))))))))))))

+راستی صفحه ی درباره ی من و کامل کردم .  دوس داشتید بخونید .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jennifer نمایندگی مجاز تعمیرات پاکشوما،ارج،آبسال ساهان پلان تولید کننده نرده استیل،حفاظ استیل،پله استیل،نرده کابلی،نرده شیشه ای خاطرات دنياي وب و فناوري Cynthia William